Abonnement til ledere

Abonnement til studerende

God sommer!

24. juni 2013

”Hvis vi ikke ændrer retning, ender vi dér, hvor vi er på vej hen”. Sådan hedder et gammelt kinesisk ordsprog. Det er et godt ordsprog. Det giver i hvert fald anledning til at tænke over, hvor man er på vej hen – med sit liv, sin virksomhed, sit arbejde, sin afdeling – eller hvad det nu er, man er på vej med. Jeg tror, vi skal ændre retning på en række områder. Det er det, den politiske debat bør handle om. Jeg er optaget af de store ændringer af industri- og velfærdssamfundet, der finder sted i disse år – og nogle af de forandringer, der skal finde sted i fremtiden. Vi bør debattere, hvilket samfund, der skal afløse det nuværende industrielle samfund? Debattere, hvilket samfund der skal afløse det samfund, som vi på den ene side kender så godt og er trygge ved, men som knager så meget i furerne, at det vakler. Ikke at jeg forestiller mig revolutioner eller  samfundsomvæltninger. Og dog! Samfundsomvæltninger er vel allerede i gang?

 

Jeg vil med denne lille hilsen ønske alle en god sommer og en god ferie!

 

Med venlig hilsen

Steen Hildebrandt