Abonnement til ledere

Abonnement til studerende

En ny begyndelse

11. november 2013

Thumbnail

Ledelse Mandag var en ide, som Søren Brandi og jeg fik for 10 år siden. En ide om en ugentlig ledelseskommentar. Ti år er gået og næsten hver uge er der udsendt en kommentar, der på mange forskellige måder har handlet om ledelse og aktuelle eller mere principielle spørgsmål. ”Alting har en ende” hedder et gammelt ordsprog, og det gælder også Ledelse Mandag. Jeg vil i fremtiden fortsat være optaget af ledelse, og jeg vil skrive om ledelse på forskellige måder – herunder på min hjemmeside. Men den ugentlige hilsen og den ugentlige ledelseskommentar hører op nu.

Mange af de kommentarer, som er blevet skrevet som Ledelse Mandag, er senere samlet i bogform, specielt i de to bøger: Hildebrandt hver dag. 365 og Ledelse hver dag; den første bog  er udgivet af Børsens Forlag i 2005, og den anden er udgivet af L&R Business i 2010. Jeg tror, begge bøger er udsolgt, men de findes jo i hvert fald på bibliotekerne, hvis nogen måtte være interesseret.

Må jeg benytte lejligheden til at takke for en meget lang række af kommentarer fra læsere af Ledelse Mandag. Ikke bare formelle og skriftlige reaktioner, men også bemærkninger og kommentarer, som jeg har modtaget rundt omkring i forbindelse med møder og andet. Det har været meget inspirerende og værdifuldt.

Må jeg endelig sige, at jeg i januar måned 2014 udgiver en ny bog, der får titlen: Kriser og muligheder. På vej mod et bæredygtigt samfund.

 

Mange venlige hilsener

Steen Hildebrandt