Abonnement til ledere

Abonnement til studerende

Hør om verdensmålene og om ‘Globale Seniorer’!

15. august 2016

Intromøde 2016-08-30 (1)

Link i invitationen til mødet: “Klodens fremtid”

PH-caféen
Mail til ‘Globale Seniorer’

Download invitationen som pdf

I ‘Globale Seniorer’ har det længe været en vigtig opgave at udbrede kendskabet til verdensmålene og styrke indsatsen for at nå dem. Hidtil har aktiviteterne mest ligget i temagruppen om verdensmålene, men den 30. september indbyder vi til et offentligt møde, hvor professor Steen Hildebrandt fortæller om verdensmålene og deres betydning for klodens fremtid. Samtidig vil vi præsentere ‘Globale Seniorer’ og fortælle, hvordan vi arbejder med verdensmålene og med andre afgørende internationale spørgsmål. Se mere om mødets indhold, tilmelding mm. her ovenfor.

Vi håber at se mange til mødet, både nuværende og fremtidige medlemmer!